Erzincan Medya
17° Erzincan

Erzincan

17°

Erzincan

Cumartesi

19°/

Pazar

20°/ 11°

Pazartesi

21°/ 10°

Salı

23°/ 13°

Çarşamba

24°/ 14°

Perşembe

23°/ 15°

Erzincan Medya

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

2024 yılı 2. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Yayınlanma:
ABONE OL
2024 yılı 2. dönem İl Koordinasyon  Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Erzincan İl Koordinasyon Kurulu’nun 2024 yılı 2. Dönem toplantısı Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında yapıldı.

2024 yılı 2. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu başkanlığında yapıldı. Düzenlenen toplantıya , Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof.Dr. Akın Levent, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, il genel meclisi başkanı ve üyeleri, yatırımcı kurumların il ve bölge yetkilileri ile mesleki odaların yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen toplantıda yöneticiler tarafından sorumluluk sahalarındaki proje, yatırım ve çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca toplantıda Erzincan Belediyesi, İl Özel İdaresi ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi tarafından sunum yapıldı.

Erzincan’da ki yatırımların değerlendirildiği, sorunların ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda Vali Aydoğdu, “Erzincan özelikle tarım ve hayvancılık alanında, doğa, su ve kış sporları alanında potansiyeli çok yüksek bir il. Hep birlikte elimizden gelen gayret ve çabayı göstererek, ilimizi, bölgemizde ve Türkiye’de en önde gelen iller arasına yükseltmenin gayreti içerisinde olacağız. Biz vatandaşımızın her dilediğini, her talebini yerine getirmeyebiliriz. İmkânlarımız ve şartlarımız buna uygun olmayabilir. Ama öyle talepler oluyor ki bir saat içerisinde, yarım saat içerisinde bunu çözebiliriz. Böyle bir gücümüz ve operasyon yeteneğimiz var. Bunları hızlı bir şekilde çözmemiz gerekiyor. Biz bu küçük problemleri çözerken büyük problemlerin de hızlı bir şekilde çözülmesine vesile olur ” dedi.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

https://www.haberxr.com