Erzincan Medya
Erzincan

Erzincan

Erzincan

Salı

15°/

Çarşamba

16°/

Perşembe

15°/

Cuma

17°/

Cumartesi

20°/

Pazar

21°/ 12°

Erzincan Medya

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

2023 Sonbahar Makyaj ve Saç Modası

Yayınlanma:
ABONE OL
2023 Sonbahar Makyaj ve Saç Modası

Hem dünyada hem de ülkemizde sık sık trend olan parçalar ve moda değişiyor. Bunlar kimi zaman sezonluk olarak değişirken kimi zamanda mevsime göre de değişiklik gösterebiliyor. Birçok kişi modayı takip ederek seçimlerini ve tarzını da buna göre belirliyor. Merak edilen sorulardan biri olan 2023 sonbahar makyaj modası ne olacak ya da 2023 sonbahar saç modelleri nasıl olmalı sorularının cevabı ise haberimizin detayında…

2023 yılında yaz aylarında da yaygın olarak gördüğümüz ışıltılı ve sedefli far modelleri, sonbahar sezonunda da yer almaya devam edecek. Yalnızca biraz daha cıvıl cıvıl yaz renklerinden uzaklaşılacak ve toprak tonları ağırlıklı olarak farlar tercih edilecek. Bunun yanı sıra gri ve siyah tonlarında da far kullanımları özellikle gece makyajında ağırlıklı olarak kendini gösterecek.

Ruj renkleri genelde kişiye göre belirlense de sonbahar aylarında günlük makyajda tercih edilen renkler genelde nude olarak da adlandırılan daha soft tonlar olmaktadır. Sonbaharın serinliğini ve hüznünü makyajlarda da bu şekilde yansıtmayı düşünenler renkli ve parlak rujlar yerine nude ve mat rujları tercih edebilirler. Allık ve aydınlatıcı tercihleri ise sonbahar ayında da devam ediyor. Genelde sezonluk olmayan bu ürünler ise daha çok cilt tonuna uygun olarak tercih ediliyor.

Sonbahar aylarının gelmesiyle birlikte saçlarda da değişiklik yapılması güzel olacaktır. 2023 sonbaharında saçlarda ağırlıklı olarak katlı modeller görülmeye başlanacak. Özellikle yazın denizden ve güneşten yıpranan saçların kesilerek canlanması ve farklılık katılması adına da kat atılması sonbahara harika bir giriş yapmanızı sağlayacaktır. Saçlarda tek renklerin yanı sıra hafif ışıltı ve parlaklık atılan renkler de hem modern hem de bakımlı bir görünüm kazandıracak. Koyu renk saçlarda hafif aydınlatıcılar atılması, sarı tonlarının ise daha küllü renklere kayması, sonbahar modasına uygun tercihler olacaktır.

Her ne kadar 2023 sonbahar modasından bahsetmiş olsak da, elbette kişiler kendilerine en çok yakıştığını düşündüğü ve kendilerini mutlu hissettiği modeli kullanmalıdır. 2023 sonbaharında da birbirinden şık ve şahane görüntüler görüleceğinden şüphe yok!

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler

https://www.haberxr.com