Erzincan Medya
19° Erzincan

Erzincan

19°

Erzincan

Pazar

26°/ 16°

Pazartesi

29°/ 15°

Salı

30°/ 17°

Çarşamba

28°/ 16°

Perşembe

28°/ 15°

Cuma

30°/ 15°

Erzincan Medya

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

2024 yıl sonu altın tahmini şoke etti! İslam Memiş rakam verdi

Yayınlanma:
ABONE OL
2024 yıl sonu altın tahmini şoke etti! İslam Memiş rakam verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’in güncel olarak yaptığı açıklamalar yakından takip ediliyor. Altın vatandaşların güvenli yatırım aracı olmaya devam ederken, yatırım yapmak isteyen ya da yatırım tercihini altından yana kullanmak isteyenler uzmanların açıklamalarını inceliyor.

2024 yıl sonu altın tahmini resmen şoke etti! İslam Memiş, altın fiyatları için önemli değerlendirmeler de bulundu. Memiş, altın fiyatları için yükselişlerin yeni başladığının altını çizdi.

ALTIN 2 BİN TL’NİN ÜZERİNDE SEYREDİYOR

Altın fiyatları geçtiğimiz son 2 hafta içerisinde rekor kırmaya, kırdığı rekor seviyesinde durmaya devam ediyor. Altının gram fiyatında yaşanan bu durumlar altın fiyatlarının daha da yükselip yükselmeyeceğinin merak edilmesine neden oluyor.

2024 YILI İÇİNDE ALTIN…

Memiş, altın fiyatlarına ilişkin yaptığı değerlendirmesinde şu açıklamaları yaptı: “Uzun vadede altın satılmaz. Daha yükselişler yeni başladı. Ons altın tarafında 2030 dolar direncindeyiz. Yukarıda 2050-2065 dolar dirençleri var. Ama yıl içinde 2350 dolara kadar yükseliş öngörüm hala devam ediyor.

“ALTIN GRAM FİYATINDA 2500 TL SEVİYESİNİ BEKLİYORUM”

Diğer yandan gram altın dolardan destek alıyor. Burada da bizim takip ettiğimiz seviye yaz aylarında 2500-2700 TL ve yıl sonunda da 3000 lira seviyesi öngörüm halen devam etmekte. O yüzden altın her fırsatta alınır. Ons altın fiyatlarının pozitif yönde desteklendiğini belirten İslam Memiş, özellikle merkez bankalarının para politikasında faiz indirim sürecinin altın fiyatlarını pozitif yönde destekleyeceğini belirtti.

Altının ons fiyatını pozitif yönde destekleyeceğini söyleyen Memiş, jeopolitik gerilimler ve küresel ekonomiye ilişkin belirsizliklerin devam ettiğinin de altını çizdi. Uzman isim, doların yükselişin devam etmesi ile gramda da yükselişlerin kaçınılmaz olduğunu vurguladı.

Not: Haberimiz kesinlikle bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Haber bültenimize kayıt olun

Gelişmelerden anında haberdar olmak için haber bültenimize kaydolun ve en güncel haberleri kaçırmayın!

Verilerinizin korunmasını önemsiyoruz.
Gizlilik Politikamızı okuyun.

İlgili Haberler